Posni kiseli kupus

Kupus je stvarno jedno veoma izdašno povrće, što svež u salatama, varivu, musakama, ili kiseo koji se može skuvati, ispržiti, zapeći u rerni, sa mesom kojim god želite i volite, kao i postan. Kako nam se bliži zima a sa njom i post pravo je vreme za jedan postan kupus.

Sastojci:

oko ili malo pr… http://domacirecepti.net/posni-kiseli-kupus/

Posted on oktobar 28, 2014, in Jela bez mesa and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: