Zapačeni karfiol sa puno pavlake

Karfiol sa puno pavlake ' domaći recept
Sastojci:

    • 1 kg karfiola,
    • 4 jajeta,
    • 400 ml pavlake za kuvanje,
    • 1 dl mleka,
    • so, biber,
    • 200 g kačkavalja

Priprema:

Odvojte cvetove karfiola, prokuvajte ih u slanoj vodi, pa ih poređajte po plehu.

Umutite jaja, dodajte pavlaku za kuvanje, mleko, so, umućena jaja, pa time prelijte karfiol.

Možete da koristite i običnu pavlaku,malo je rayredite sa mlekom ili jogurtom,bice odlično.

Stavite u rernu i pecite 30 minuta na 200 stepeni.

Pred kraj pečenja izvadite karfiol, pospite ga kačkavaljem, pa vratite u rernu da se sir istopi.

Posted on jul 30, 2012, in Jela bez mesa and tagged , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: