Piletina na lovački način

Piletina na lovacki nacin - domaci recept

Sastojci:

    • 1 pile
    • brašno
    • ulje
    • 1 glavica luka
    • 2 babure paprike
    • 2-3  čena belog luka
    • kocka za supu
    • so,biber.
    • 1/2l paradajz pirea ili pelata

Priprema:

Pile iseći pa posoliti i pobiberiti.

Svaki deo uvaljati u brasno pa ispeći.

Iseći luk,papriku i beli luk pa tome dodati kocku za supu,so i biber,naliti vodom pa dinstati dok se sve ne počne raspadati.

Tome dodati paradajz pire i jos dinastati.

Treba da bude gusto i da se povrće raspadne.

Piletinu staviti u sos pola sata pre služenja.

Advertisements

Posted on jul 6, 2012, in Jela s mesom and tagged , , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: