Namaz od tunjevine

namaz od tunjevine - domaći recept

Sastojci:
    • 2 konzerve tunjevinee
    • 4 tvrdo kuvana jaja (sitne kockice)
    • 100g krem sira
    • 100ml majoneza
    • 1 kisela pavlaka
    • 2 kašičice limunovog soka
    • malo soli
    • malo peršuna

Tunjevinu dobro ocediti od ulja iz konzerve. Mikserom ili ručno spojiti sve sastojke.
Dobro ohladiti i servirati sa parmezanom koji pospete preko ili sa maslinama.
Idealno kao hladno predjelo namazano na integralni hleb ili poslužen sa krekerima.
Advertisements

Posted on jun 27, 2012, in Hladna predjela and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: