Juneći gulaš

Juneći gulaš - domaći recept
Svako ima neki svoj recept,razlika je samo u sitnicama…

Sastojci:

    • 600-700gr junetine
    • 4-5 glavica crnog luka
    • 1/2 l paradajz pirea
    • 2-3 čena belog luka
    • kašika slatke paprike
    • 1,5-2l vode,vegeta,so,biber,lovorov list,peršun.

Luk sitno iseckajte pa malo prodinstajte sa vegetom i vodom. Dodajte meso,beli luk,papriku,so,biber i nalijte vodom.

Nalijte onoliko vode kolika želite da bude gustina gulaša. trebalo bi da vam voda ogrezne sa 2 prsta iznad mesa.

Kuvajte dok meso potpuno ne omekani. otprilike sat,sat ipo vremena.

Kad je meso mekano,voda ce skoro ispariti,nalijte paradajz pire,dodajte lovor i peršun  pa kuvajte jos 15ak minuta.

Posted on jun 23, 2012, in Jela s mesom and tagged , , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: