Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni - domaći recept za toplo predjelo
Sastojci:

    • 15ak većih šampinjona
    • 150gr trapist sira
    • svež peršun
    • 150gr kikirikija
    • puter ili ulje

Šampinjone oprati i očistiti pa ostaviti da se prosuše. Izvaditi drškice.

Iseckati peršun i kikiriki,malo krupnije i pomesati sa narendanim trapistom i malo ulja.

Ovom smesom puniti šampinjone, naredjati ih u podmazanu puterom vatrostalnu posudu,po želji možete odgore narendati još trapista i peći ih oko 20 minuta  na 220  stepeni.

Poslužiti ih tople kao predjelo ili prilog nekom mesu.

Advertisements

Posted on jun 19, 2012, in Jela bez mesa, Topla predjela and tagged , , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: