Punjeni šampinjoni

Punjeni šampinjoni - domaći recept za toplo predjelo
Sastojci:

    • 15ak većih šampinjona
    • 150gr trapist sira
    • svež peršun
    • 150gr kikirikija
    • puter ili ulje

Šampinjone oprati i očistiti pa ostaviti da se prosuše. Izvaditi drškice.

Iseckati peršun i kikiriki,malo krupnije i pomesati sa narendanim trapistom i malo ulja.

Ovom smesom puniti šampinjone, naredjati ih u podmazanu puterom vatrostalnu posudu,po želji možete odgore narendati još trapista i peći ih oko 20 minuta  na 220  stepeni.

Poslužiti ih tople kao predjelo ili prilog nekom mesu.

Posted on jun 19, 2012, in Jela bez mesa, Topla predjela and tagged , , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: