Punjena jaja tunjevinom

Domaci recept za izvrsno predjelo od tunjevine i jaja
Potrebno je:

    • Šest tvrdo kuvanih jaja
    • Konzerva tunjevine
    • Paradaz
    • Peršun
    • Limun
    • So, biber

Jaja obariti i iseći po dužini. kad ih budete sekli odstranite i jedno malo parče sa donej strane da bi mogla da stoje.

U blender stavite žumaca,tunjevinu i paradajz,malko posolite i pobiberite,po želji dodajte malo soka od limuna.

Dobijenom smesom filujte belanca.

Posted on jun 18, 2012, in Hladna predjela. Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: