Karadjordjeva šnicla

Karadjordjeva šnicla iz domaće kuhinje
Potrebno:

    1. oko 300gr juneceg ili svinjskog (las kare) mesa
    2. kajmak
    3. jaje
    4. brašno
    5. prezla
    6. so

Meso blago izlupati i posoliti. Po dužini naneti kajmak i urolati. Krajeve ugurati unutra.

Tako urolanu šniclu uviti u brašno pa u jaja i na kraju u prezlu,postupak možete i ponoviti da bi vam se tako urolana šnicla dobro zatvorila sastrane.

Pržiti u malo više ulja. Gotova je kad lepo porumeni sa svih strana.

Možete je servirati uz tartar sos,pomfrit,baren i začinjen krompir,kao i uz povrće.

Advertisements

Posted on jun 18, 2012, in Jela s mesom and tagged , , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: