Dinstana piletina sa pavlakom

Dinstana piletina sa pavlakom

Za ovo lagano jelo ne treba vam puno truda ni vremena.
Odlično i osvežavajuće je kad dodju vrućine.

Za jednu osobu:

    • 200gr pilećeg mesa bez kosti i kožice (belo meso,batak)
    • jedna veca glavica crnog luka
    • vegeta,so,biber,ulje
    • 1/2 pavlake

Crni luk sitno iseckati,začiniti vegetom,dodati malo ulja i vode i dinstati dok luk ne postane staklast.

Njemu dodati iseckano na kockice pileće meso,malo vode,da ogrezne i ostaviti da se krčka dok sve voda ne ispari.

Kad je gotovo dodati pavlaku,malo soli i bibera.

Uz ovo jelo idealno ide obaren i začinjen mladi krompir.

Advertisements

Posted on jun 17, 2012, in Domaci recepti za glavna jela, Jela s mesom. Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: