Pohovana piletina u rerni bez jaja – domaci recept

Pohovana piletina u rerni bez jaja

Pileci file(to je pola pileceg belog mesa),podeliti na 4 dela.

Posoliti,pobiberiti,dodati belog luka u prahu,crvenu papriku,sjediniti.

Na to dodati 2 kasike majoneza,2 kasike pavlake i 2 kasike parmezana.

Sve smuljati i ostaviti poklopljenu frizider.
Tepsiju politi uljem i posuti kukuruznim brasnom,krupno mleveno.
Filete uvaljati u mrvice i redjati u tepsiju,na kraju i njih politi uljem.
Peci na 200 stepeni 20-30min.

Uz ovo jelo odlicno ide Krompir i sampinjoni u besamel sosu

Advertisements

Posted on jun 14, 2012, in Domaci recepti za glavna jela, Jela s mesom. Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: