Kineska salata – kao obrok – domaci recept

Salatica,al ja se i najedem od ovog :)

Za jednu osobu.
100gr pileceg filea se isecka,poulji i doda vegeta pa se proprzi
100gr sampinjona se nasecka na listice a mozete i na rende,

na vodoravnu resetku,ja tako. proprzite i to i ocedite.
Jednu vecu sargarepu obarite i izrendajte,dodajte joj obareni pirinac,
odprilike dve sake. I u to dodajte onu piletinu i sampinjone,zacinite po ukusu,obavezno dodajte kari.

Jedan savet – da bi vam pirinac bio rastresit,kao sto bude u restoranima.
kad provri voda istresite zeljenu kolicinu pirinca i kuvajte na jacoj vatri 10ak minuta,skinite sa vatre i poklopite,ostavite da odstoji 20min tako
i onda procedite i operite ga u hladnoj vodi,tako vam se nece raspasti i nece biti onako „blatnjav“.

Posted on jun 14, 2012, in Salate. Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: