Mastovito aranzirano domace hladno predjelo – jaje,sunka,maslina

Jos jedan domaci recept za hladno predjelo.
Slika

Punjena jaja,kolut sunkarice presecen kao poluprecnik i savijen u krug,u sredini crna maslina.

Jaja mozete puniti cime hocete,volite.
A da bi vam zumance se centriralo u sredinu a ne onako uz rub i izgledalo lose…
Kad vam jaja tj voda u kojoj kuvate jaja provri,kuvajte jos 2min,pa sklonite i poklopite,ostavite 20min tako da odstoji.
tada ce se polu kuvano zumance centrirati na sredinu jajeta.

Presecite jaja,izvadite zumance,izgnjecite ga,dodajte majonez,krastavce i senf,izmutite,napunite jaja.

Ili,izvadite zumanca,izgnjecite,dodajte krastavac,barenu sargarepu,malo senfa,pavlaku i majonez,svega po malo.

Ako ne volite zumanca,mozete da punite i ruskom salatom,ajvarom…

Sve iz domace kuhinje uredjeno mastom!
Advertisements

Posted on jun 13, 2012, in Hladna predjela, Predjela. Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: