Krmenadle u sosu od sampinjona – domaci recept

Krmenadle u sosu od sampinjona

Krmenadle osoliti pa uviti u brasno i proprziti na jakoj vatri,sa obe strane da porumene.

U siroku serpu poredjati krmenadle,preliti ih vodom,da voda predje preko njih
i tako dinstati dok skroz ne omekane,povremeno dodavati vode i okrenuti lagano nekoliko puta.
Kad su gotove,narendati sampinjone na vodoravnu resetku,jos malo ih dinstati.
Trebalo bi da je tad i sos gotov al ako nije,razmutite jednu veliku kasiku brasna sa malo vode i dodajte u to.
Nikako ne mesajte nego drmajte serpu. na kraju dodajte 2 kasike pavlake i malko senfa.
naravno,zacini po ukusu. ja dodam i mirodjiju ako nemam sampinjona,onako dosta i bude bas dobro.

Posted on jun 13, 2012, in Domaci recepti za glavna jela, Jela s mesom. Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: