Papazjanija u čaši

Papazjanija u čaši - domaći recept
Sastojci:

  • 2 pečene crvene paprike sitno seckane, dobro oceđene
    • 1 tvrdo kuvano jaje-kockice
    • 2 kašike sitno iseckanog kuvanog belog mesa
    • 2 šnite pečnice
    • 3 kašike rendane fete
    • par kašika majoneza i kisele pavlake-pomešanti

Priprema:

Čašu od 400ml obložite providnom folijom, možete da koristite široku za viski ili čak možete sve sastojke da stavite u malu posudicu za puding.
Feta sir  dobro utisnuti na dno. Zatim ređamo majonez i pavlaku, deo paprika, ponovo majonez i pavlaka, jaje, papriku, pa majonez i pavlaku sa belim mesom i trunkom fete. Sve zatvoriti sa šnitom pečenice.
Ohladite par sati u frižideru, pa čašu staviti naopačke na tanjir za serviranje. Pre serviranja podignite čašu i uklonite foliju.
Za dekoraciju možete da iskoristite peršunov list ili komad pečenice savijen u točir pa da zabodete na vrh.
About these ads

Posted on jun 27, 2012, in Hladna predjela and tagged , . Bookmark the permalink. Ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s

Prati

Dobijte svaki novi članak dostavljen u vaše poštansko sanduče.

%d bloggers like this: